Žene najčešće maštaju o seksu na plaži

Jednostavnom vježbom žene mogu probuditi uspavani eros te svoju najdražu fantaziju podijeliti i isprobati s partnerom


Žene rjeđe maštaju o seksu od muškaraca jer smatraju to nepristojnim ili se osjećaju krivima, ako su u vezi. Njihovo maštanje vrlo je romantično, nerijetko zamišljaju neko egzotično mjesto gdje upoznaju muškarca svojih snova i s njim vode ljubav na plaži.
Ako su u sretnoj vezi, fantaziraju o partneru koji ih iznenađuje večerom, svijećama, masažom ili toplom kupkom. Mašta se u psihoseksualnoj terapiji koristi kao blokada negativnih misli.
Tako se, primjerice, može potaknuti i oživjeti loš seksualni život. Ako se tijekom vođenja ljubavi dogodi da se jedan od partnera ohladi, mašta opet može upaliti vatru.
Ako niste skloni fantaziranju ili ne znate kako potaknuti maštu, lezite na krevet, opustite se i zamislite svoju najdražu maštariju. Utoplite sobu, namjestite ugodnu rasvjetu, stavite laganu glazbu i opustite se. Počnite fokusiranje s disanjem.
Dišite duboko. Kad ste se opustili, pokušajte zamisliti svoju savršenu seksualnu radnju. Kako se slika stvara, dodavajte sve više detalja. Razmišljajte o svemu što želite vidjeti, zvukove, mirise, osjećaje koji vam prolaze dok razmišljate o tome. Na kraju ostaje samo da tu maštariju na oduševljenje partnera i isprobate.

Maštanje o ...
Najčešća maštanja žena i muškaraca vezana su uz stvari koje nismo u stanju učiniti u stvarnom privatnom životu. U takve fantazije spada seks na javnome mjestu ili vođenje ljubavi s osobom koja nam je nedostupna.

Predigra
Žene više razmišljaju o dodirima, predigri i nježnostima, a muškarci vole detalje u mašti. One maštaju kako prvo upoznaju muškarca koji ih osvaja riječima i iznenađuje inteligencijom i humorom.

Nova poza
Ako su u dugoj vezi, žene vole maštati i o novim pozama sa svojim partnerom. Najčešće su to maštanja u kojima su one dominantnije u krevetu. Bilo bi dobro da dijelite svoje fantazije s partnerom i isprobavate.

Ljubomora
Katkad dijeljenje fantazija s partnerom može izazvati ljubomoru. Žene to mogu izazvati ako kažu partneru da je u mašti bolji nego u stvarnosti, a muškarca će jako povrijediti ako mu priznate da ne maštate samo o njemu.

Razgovor
Nije dobro da ispitujete partnera o njegovim najluđim seksualnim fantazijama ako mislite da ćete se osjećati ugroženima. To činite samo onda ako smatrate kako bi to moglo osvježiti ljubavni život.

Varanje
Žene se više brinu da je maštanje o drugim muškarcima prijevara. Razlog tome je što smatraju da je došlo do problema u vezi kad imaju potrebu maštati o drugima. Muškarci to smatraju prirodnim.

Pozdrav od Yazzminatora

No comments: