SVETI KLITORIS

Za ženski orgazam potrebno je dosta muškog truda. Saznajte kako da u njoj probudite boginju seksa

Nije nikakva tajna da mnoge žene nisu nikada doživele orgazam ili im se to dešava vrlo retko. Za njih je seks samo sredstvo za zadovoljavanje muškaraca. Zato jači pol mora malo više da se potrudi oko njih, jer će tako i sami doprineti svom rejtingu (biće na spisku onih koji su odlični u krevetu).
Prvo što mora da se zna je da bi 98 odsto žena radije imalo nežnog ljubavnika nego onog s velikim penisom. Zato je pitajte šta joj prija, a nikako je ne nagovarajte na nešto što ona ne želi... Ukoliko je dobro zadovoljite, ona će bez sumnje sama odlučiti da vam uzvrati istom merom.
Nema leba bez ljubljenja

Strastveno ili nežno, čvrsto ili lagano, ljubljenje je forma umetnosti koja je osnova za dobar seks. Posle dobrog ljubljenja, svako će biti raspoložen za više intimnosti. Zaboravite na grubo guranje jezika i neartikulisano mahanje njime. Takođe, srljanje ka grudima ili vagini posle samo nekoliko sekundi površnog ljubljenja većinu žena će pre naljutiti nego uzbuditi. Ona će vam ponekad sama dati do znanja kad želi da sa ljubljenja usana pređete na druge delove tela.
Siguran put do zadovoljstva

Klitoris je jedini organ koji nema nijednu drugu funkciju osim da pruži zadovoljstvo. Zato se prema njemu odnosite s poštovanjem! Kada ljubite ili dirate ženu po klitorisu, činite to nežno. Tako ćete izbeći njene bolne uzdahe i eventualno izbacivanje iz kreveta. Zapamtite: klitoris ima dva puta više nervnih završetaka od penisa, i to na mnogo manjoj površini. Krenite sa preponama, zatim pređite na stidne usne, pa se tek onda približite klitorisu. Na taj način dovoljno će se uzbuditi i opustiti, pa diranje klitorisa neće biti bolno.
Cuclanje bradavica zabranjeno!

Vama je to možda zabavno, ali ona će samo imati osećaj da joj se na grudi prilepilo odojče sa nenormalno velikim zubima. Ljubite i ližite cele grudi pre nego što dođete do bradavica. Zatim nežno pređite preko bradavice i oko nje. Ako joj se sviđa to što radite, neobuzdano stenjanje neće izostati.
Dodir pali strasti
Drugi najveći ženski seksualni organ je koža (prvi je um). Svaki dodir bilo kojeg dela njenog tela može se pretvoriti u senzualno milovanje, ali morate da se koncentrišete na to što radite i u to unesete seksualnu energiju. To znači da ne razmišljate o tekmi dok pokušavate da je dovedete do ekstaze.
Ona uživa i u tišini

Žene se često toliko izgube u seksualnom uzbuđenju da zaborave da pokažu koliko uživaju, pa muškarci odustaju baš u trenutku kada one žele da nastave. To što ne stenje glasno, ne znači da ne uživa. Umesto zvukovima, žena će reagovati pokretima tela koji vam daju do znanja da ste na pravom putu.

Javite rezultate.....

2 comments:

Anonymous said...

Хвала за занимљиве информације

Anonymous said...

20 лет родители поведали мне, что удочерили меня в возрасте 2 лет. Рассказали, в связи с тем, что я училась на дефектолога, и пошла на практику в дом ребёнка, из которого меня когда-то забрали родители. Ещё они сказали, что там до сих пор работает воспитатель, которая могла помочь моим родителям, и с коей они поддерживают связь. Женщина эта оказалась чудесным человеком, ей уже под 60 лет. мы с ней быстро сошлись, она могла помочь мне, подерживала. А неск. дней назад проговорилась, что у меня есть сестра. Она думала, что родители мне поведали. Причём она спросила "А жива ли надя?". После бесконечных расспросов, оказалось, что это моя сестра-близнец, её никто не удочерил, она так и осталась в дет.доме, до 17 лет, там уже начались трудности с наркотиками. Теперь я не знаю, что делать? Оставить всё как есть или же помочь ей как-то? и отчего родители взяли только меня и именно меня?

[url=http://pi7.ru/go/serial.php]Вообще любой сериал и особенно новинки я качаю тут [/url]